Een tutorial over hoe je eigen stickers kan maken

stickers maken

Een tutorial over hoe je eigen stickers kan maken

Stickers zijn echt hip, maar je moet vaak wel heel veel tijd in de aankoop van sticker materiaal spenderen. Nu kan je gewoon zelf stickers maken en bestellen!

Wat is een sticker

Stickers zijn mooie dingen om op je bus of bedrijf te plaatsen. Wat je daarvoor nodig hebt, weet je je dat? In dit artikel ga ik je vertellen hoe je eigen stickers kunt maken. Wat is een sticker? Een sticker is een mooi plaatje dat je op je auto, bus of pand kunt plakken. Het is eenvoudig te maken en bestaat uit verschillende soorten materialen. Je kunt stickers maken van allerlei materialen, zoals papier, vinyl, kartonnen dozen en veel meer. Er zijn zelfs stickers die gemaakt worden van foto’s! Je kan ze ook in allerlei formats produceren, zoals smal of breed, hoog of laag opgedeeld, enzovoort. Stickers zijn leuk om te combineren met andere elementen bijvoorbeeld een qr code voor je website met een kortingscode.

Waarom heb je stickers nodig?

Stickers zijn verschillende soorten stickers die je kunt gebruiken om je blog aan te passen. Je kan ze kopen bij een stickerwinkel of je kunt ze maken door ze te vervaardigen uit eigen materiaal. In dit artikel lees je over de mogelijkheden van hoe je stickers kan maken. Stickers zijn er in verschillende soorten die je kunt gebruiken om je uiting aan te passen. Je kan ze kopen bij een stickerwinkel of je kunt ze maken door ze te vervaardigen uit eigen materiaal. In dit artikel lees je over de mogelijkheden van hoe je stickers kunt maken. Het is goed om op de hoogte te zijn van wat er allemaal mogelijk is met stickers. Zo heb je keuze uit allerlei soorten stickers, in allerlei maten en met allerlei inhoudsopgaven. Hier

Hoe maak je stickers?

Je kunt zelf stickers maken door deze instructies te volgen:
1. Invoer je beelden in Adobe Photoshop of een andere grafische editor. Je kan ook foto’s online op internet zoeken en invoeren.
2. Schakel de opname functie in Photoshop of een andere grafische editor in. Als je niet weet wat je doet, raadpleeg dan een vakantiegids of instructiebriefje over Photoshop of de grafische editor die je gebruikt. 3. selecteer het beeld dat je wilt maken van je sticker vul je pixels (kleuren) in en druk op printen om het beeld op je sticker te plakken.
4. Je kunt nu de afmetingen van je sticker aanpassen door de vorm en de grootte aan te passen met behulp van de Maatwerkfunctie in Photoshop of een andere grafische editor. Ga naar ‘Stickers’ > ‘Maatwerk’ > “Zoek naar maatwerk”
5. De afbeeldingen worden nu op jou sticker geplakt.
6. stuur het sticker bestand in bij je stickerboer en krijg ze snel thuis gestuurd

Bestellen stickers

Wil je eigen stickers bestellen? Dan is het hier wel de juiste pagina. Hier vind je alle informatie over hoe je eigen stickers kunt maken! Zo leer je zelf alles over het maken van stickers en weet je hoe je ze perfect kan afbeelden.

Mr torture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *